Welkom bij Lontec Security®.

De naam Lontec Security® verwijst niet alleen naar de achternaam van de oprichter, maar ook naar het technisch aspect van onze onderneming. Op het gebied van technische beveiliging en beheer, maar ook op het gebied van opleidingen en begeleiding hebben wij een naam hoog te houden.

Sinds 1989 – na daarvoor veel ervaring te hebben opgedaan binnen de beveiligingsbranche – is Lontec Security® een naam op het gebied van geavanceerde technische beveiliging. Hierbij kunt u denken aan de installatie en het onderhoud van beveiligingsinstallaties bij particulieren (woningen), maar ook bij bedrijven zoals kantoren en winkels, evenals multifunctionele gebouwen en bijzondere projecten.

Onze kracht ligt in de korte lijnen binnen het bedrijf en het persoonlijk contact. Ons team is compact en dat uit zich in de communicatie, zeker naar de klant toe. Dit is voor ons een vereiste: wij bieden tenslotte een 24 uursservice. Bereikbaarheid en duidelijkheid zijn een eerste prioriteit.

Theo Lonte is SERN-geregistreerd beveiligingsadviseur. De Haagse Methodiek® is de basis voor risicobeheersing en riskmanagement om zo een totaalpakket aan beveiligingsmaatregelen op elkaar af te stemmen. Juist de samenhang van de maatregelen is de kracht van de beveiliging. Dit alles binnen het kader van wet- en regelgeving.

Een ander voordeel ligt in het feit dat wij als beveiligingsspecialisten ook bij de vakopleidingen zijn betrokken. Dit doen wij o.a. door zitting te hebben in diverse werkgroepen, maar ook door het volgen – en geven – van (in-company) trainingen. Wij mogen ons met recht ‘opleidingsdeskundig’ noemen.

Alles in huis hebben – het mede zelf ontwikkelen van hoogwaardige beveiligingstechnieken, gedegen vakkennis en ruime ervaring; in het bezit zijn van alle certificeringen en het op de hoogte zijn van actuele ontwikkelingen – maakt ons een complete en betrouwbare partner in beveiliging.

Wilt u meer informatie? Neemt u gerust contact met ons op en wij zullen u graag informeren over de talloze mogelijkheden.

 

Theo Lonte RSE
Vincent Lonte